Postnatale massage

Hoe mooi en ingrijpend je zwangerschap en bevalling ook geweest zijn, het was hoe dan ook een zware tijd voor je lichaam. Een postnatale massage zorgt voor rust en ontspanning, een moment voor jezelf

Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar voordat je volledig bent herstelt van een bevalling. Een postnatale massage is ideaal om het herstellingsproces te ondersteunen. Afvalstoffen en vocht worden sneller afgevoerd en de elasticiteit van het bindweefsel herstelt sneller. De ontspanning zorgt ook voor meer energie in het lichaam. En we hebben toch wel een verwenmoment verdient zeker!

Als je nog borstvoeding geeft en alles nog te gevoelig is om op de buik te liggen, dan masseren we de rug in zijlig. Verder worden de benen, de voeten, de armen, de handen en het gezicht gemasseerd in ruglig of verhoogde ruglig. Aan de hand van jouw specifieke klachten zullen we tijdens de massage ook bepaalde drukpunten op de voeten gebruiken.

Je kan een afspraak maken voor een postnatale massage vanaf de geboorte van je kindje, bij een keizersnede vanaf 6 weken.

VERRAS IEMAND
MET EEN

KADOBON!

Blijf op de hoogte van onze acties