Voetreflexologie

Een voetreflexologie behandeling is een vorm van drukpuntmassage waarbij alleen de voeten gemasseerd worden.  Tijdens een behandeling worden de voeten eerst losgemaakt en opgewarmd. Daarna worden de reflexen op de voeten gestimuleerd door middel van verschillende druk – en massagetechnieken.  De voet is een spiegel van de mens. Alle organen, klieren en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Een reflexoloog zal door druk uit te oefenen op de reflexpunten het lichaam stimuleren en mogelijke blokkades in de energiestroom opheffen. Het lichaam wordt zo beter doorbloed, afvalstoffen worden beter afgevoerd en het zenuwstelsel ontspant zich.

De werking van de behandeling is genezingsbevorderend, ontspannend, vitaliserend, we helpen het lichaam zijn evenwicht terug te vinden.

Voetreflexologie is ook een goede manier om verlichting te geven aan regelmatig voorkomende klachten zoals:

Een behandeling kan éénmalig worden toegepast uit interesse en vanwege het relaxerend effect.
  Als er echter bepaalde ongemakken zijn die men wil aanpakken, is het aangewezen een reeks behandelingen te volgen.  Naargelang het probleem zijn 3 à 5 beurten aan te bevelen.

Elke voetreflexologie behandeling gaat gepaard met een verkennend gesprek tot het bekomen van uw persoonlijke aandachtspunten. Een eventuele verdere behandeling en evolutie wordt besproken, opgevolgd en bijgestuurd.

VERRAS IEMAND
MET EEN

KADOBON!

Blijf op de hoogte van onze acties